Zoeken

Verzenden & retourneren


Bezorgdienst

Leveringen worden door TNT Post, DPD, DHL of UPS bezorgd.

Track en Trace TNT

Link Track en Trace: http://www.postnlpakketten.nl/klantenservice/tracktrace/

Levering

Wij streven ernaar om uw artikelen zo snel mogelijk na ontvangst van uw betaling te versturen. Het kan echter voorkomen dat een artikel eerst bedrukt of geborduurd moet worden met uw logo, embleem en/of tekst of dat het artikel tijdelijk niet voorradig is. In de meeste gevallen krijgt u dit tijdig te horen met de te verwachte levertijd.

Verzendkosten

Als bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten vragen wij een vast bedrag bij een bepaalde bestelordergrootte of hoedanigheid van het bestelde artikel. Bij de opgave van uw bestelling ziet u precies wat de verzendkosten zijn.

Waar levert Vogelvoederhuizen Nederland?

Wij leveren onze producten wereldwijd. Staat uw land niet in de lijst met verzendlanden, neemt u dan even contact op met onze klantenservice.

Betaalmethode


U kunt op twee manieren betalen: via iDEAL of bankoverschrijving.

Retourneren en defecten

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld om een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 8 dagen contact op te nemen met Vogelvoederhuizen Nederland. Dat kan door een email te zenden aan [email protected].

Opgelet! Retour bestellingen kunnen pas naar ons retour worden gezonden indien u van ons een retour nummer ontvangen heeft.

Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Voor een snelle afhandeling van uw klacht dient u een kopie van de factuur of de pakbon mee te sturen en de reden van de retourzending te vermelden.


tnt.jpg
 

Vogelvoederhuizen Nederland │ Top 10 Vogelhuisjes! Goedkope Vogelhuisjes! Goedkope Vogelhuisjes om te schilderen kopen? Vogelhuizen! Goedkope Vogelhuizen! Goedkope Vogelhuizen kopen? Bij ons kunt u goedkope Vogelhuisjes, Vogelhuizen en Vogelvoederhuizen k
Vogeltjes! Vogeltjes! Contactformulier Aanbieding! Prijzen en informatie! Observatie vogelhuisjes met spiegel Typische Amsterdamse gevel nestnasten kopen? Klik hier voor informatie! Goedkope gevelnestkasten kopen? Klik hier voor informatie! Gevel nestkasten kopen? Klik hier voor informatie! Advertentie Aanbieding! Prijzen en informatie! Special swallow nests
Nieuwsbrief