Zoeken

Veelgestelde vragen over de Philips Ecolamp!

Wat is de Ecolamp en wat heb ik aan de Ecolamp?
De Ecolamp is een revolutionaire ontwikkeling in het onschadelijk maken van bacteriën, schimmels en virussen waardoor de Ecolamp een gezonde en schone leefomgeving creërt. De Ecolamp is uitgerust met hightech UV-C techniek van Philips. Tevens is de Ecolamp voorzien van een hoogwaardigHEPA filter, die speciaal voor deze Ecolamp ontwikkeld is. De werking van deze Philips UV-C techniek is wetenschappelijk bewezen en is een veilige manier van desinfectie.

Waarvoor kan ik de Ecolamp gebruiken?
De Ecolamp is ontwikkeld voor mensen die last hebben van astma, hooikoorts en schimmels en virussen in huis. De Ecolamp kan ook gebruikt worden voor huishoudens die bewust zijn van een schone zuiverende lucht. Een schone zuiverende lucht is essentieel voor de gezond.

In welke ruimtes kan ik de Ecolamp gebruiken?
De Ecolamp kan worden gebruikt voor allerlei gesloten ruimtes. In ruimtes tot 40m2 functioneert de Ecolamp optimaal.

Wat houdt het voordeelpakket in?
Naast de Ecolamp zelf krijgt u bij het voordeelpakket ook de Service Kit voor de prijs van €225. Met de aanschaf van het voordeelpakket bespaart u €13,95. 

Hoeveel jaar garantie zit er op de Ecolamp en de Service Kit?
Op zowel de Ecolamp als de Service Kit zit een standaard garantie van 2 jaar.

Wat zijn de afmetingen en het gewicht van de Ecolamp?
De hoogte van de Ecolamp is 42 cm. De Ø bij de bovenkant  is 17cm en de Ø aan de onderkant is 26cm. Het gewicht van de Ecolamp is 4,5 kilogram.

Ik heb zojuist mijn Ecolamp aangesloten en hij geurt nogal. Hoe komt dat?
De geur die u ruikt is het ' inbranden' van de lamp wat geen kwaad kan. Deze geur is tijdelijk en verminderd met het uur. Na circa 12 uur is deze geur helemaal verdwenen

Voor welke ruimten is de Ecolamp geschikt?
De Ecolamp is met name geschikt voor de slaapkamer, woonkamer, wachtruimte, klaslokalen, kantoorruimte, kinderdagverblijven,artsenpraktijk enzovoort. Ook waar huisdieren verblijven doet de Ecolamp uitstekend zijn werk. De Ecolamp is een betrouwbare oplossing voor allergieën door bijvoorbeeld hond, kat, vogels of andere huisdieren.

Hoe reageren dieren op de Ecolamp?
Dieren reageren net als mensen zeer prettig op de Ecolamp, omdat dieren het ook prettig vinden om in een schone leefomgeving te verblijven. Immers is de lucht ook voor uw dieren van levensbelang, een schonere lucht die ingeademd wordt, zal alleen maar ten goede komen aan de algehele conditie van mens en dier. Zet de Ecolamp dus gerust in ruimtes met dieren. 
 
Zit het HEPA-filter niet snel verstopt bij gebruik in een ruimte met huisdieren?
De ecolamp zuigt 90m3 lucht aan per uur en filtert alle zwevende luchtdeeltjes. Deze luchtdeeltjes bevatten naast stof, ook huidschilfers en haren van huisdieren.
Mede hierdoor dient het HEPA-filter elk half jaar vervangen te worden. In ruimten waar hoofdzakelijk dieren verblijven, zoals kweekruimten, kattenverblijven of duivenhokken wordt geadviseerd om elke 3 maanden het HEPA-filter te vervangen. Hierdoor blijft de Ecolamp optimaal werken.

Wanneer merk ik het verschil?
Onderzoek heeft aangetoond dat de Ecolamp in 24 uur een ruimte voor 90% schoner maakt. De Ecolamp werkt dus vanaf dag 1. Afhankelijk van je eigen conditie zul je een verschil merken. Dit kan in 1 dag zijn, maar ook na 1 maand. Uiteindelijk heeft de Ecolamp het grootste effect wanneer deze op lange termijn gebruikt wordt. Dit omdat het verlichtend werkt voor je longen, dus ze blijven jonger/sterker.


Ik rook dagelijks, maar heb geen luchtwegaandoening zoals astma. Heeft de Ecolamp ook nut bij mij?
De Ecolamp heeft dan absoluut nut. Jouw longen hebben het extra zwaar, elke dag is een nieuwe strijd! En wanneer je dagelijks rookt, dan is er weinig tijd om te herstellen. Met de Ecolamp adem je enkel schone lucht in, dit werkt uiteraard verlichtend op je longen. En zeker als je rookt is dit belangrijk. Op korte termijn zul je niks merken, maar je longen krijgen wel extra rust en dat heeft op lange termijn enkel positieve invloed.


Contactformulier


Klik <hier> voor ons contactformulier voor meer info.

Vogelvoederhuizen Nederland │ Top 10 Vogelhuisjes! Goedkope Vogelhuisjes! Goedkope Vogelhuisjes om te schilderen kopen? Vogelhuizen! Goedkope Vogelhuizen! Goedkope Vogelhuizen kopen? Bij ons kunt u goedkope Vogelhuisjes, Vogelhuizen en Vogelvoederhuizen k
Vogeltjes! Vogeltjes! Contactformulier Aanbieding! Prijzen en informatie! Observatie vogelhuisjes met spiegel Typische Amsterdamse gevel nestnasten kopen? Klik hier voor informatie! Goedkope gevelnestkasten kopen? Klik hier voor informatie! Gevel nestkasten kopen? Klik hier voor informatie! Advertentie Aanbieding! Prijzen en informatie! Special swallow nests
Nieuwsbrief